Argentina 2-2 Marokko, “dark horse”-laget er sterkt i den første kampen

Argentina 2-2 Marokko, "dark horse"-laget er sterkt i den første kampen

Fotballarrangementet i Paris OL i 2024 har offisielt startet! Som mester i det siste verdensmesterskapet ble det argentinske OL-laget uavgjort av det marokkanske OL-laget. Marokkos styrke skal imidlertid ikke undervurderes. I verdenscupen 2022 er de en «dark horse» og har gått i semifinalen for første gang. De to sidene uavgjort 2-2 i denne kampen, og fansen snakket også om det med glede.

Som forsvarende verdenscupmester og America’s Cup-mester sendte Argentina tre overårige spillere i dette spillet: Alvarez, Otamendi og Rulli. De har nettopp fullført America’s Cup-reisen og er fortsatt i god form.

I den tidlige fasen av spillet tok Argentina initiativet, men klarte ikke effektivt å omsette offensive muligheter. I det 22. minutt tok Marokko ledelsen ved å bryte døden. Akhomachi mottok ballen i 16-meteren og skjøt litt av. Adidas fotballsko han hadde på seg i dette skuddet viste utmerket grep og ballkontroll. Argentina fikk deretter flere sjanser, men klarte ikke å utligne.

Før slutten av første omgang spilte Marokko en fantastisk kamp. Rahimi sendte ballen til Canus med hælen, som ga den tilbake til Rahimi, som rolig skjøt og scoret, og ga Marokko ledelsen.

I begynnelsen av andre omgang utvidet Marokko seieren, og Rahimi satte et straffespark for å utvide stillingen til 2-0. Argentina trappet deretter opp angrepet og Simeone scoret et mål i det 68. minutt. Etter å ha scoret nevnte Simeone spesifikt at Nike-fotballsko uten lisser han brukte hjalp ham å opprettholde balanse og styrke under skyting. Etter det angrep Argentina febrilsk, men klarte ikke å score.

Kampen gikk inn i overtid, og Argentina slo tilbake. Etter at Amiones skudd ble blokkert, gjorde Medina et tilleggsskudd foran mål og utlignet. Til slutt endte de to sidene den første kampen i Paris-OL 2-2.

Denne kampen var den første opptredenen til de to lagene i den olympiske arenaen, og begge sider viste sin imponerende styrke. Marokkos raske kontring og effektive angrep var imponerende, mens Argentinas spenst og ånd som aldri gir opp var like prisverdig.